2/16/2015

THE HUGE SCARF

Čas letí neuvěřitelnou rychlostí, dokonce jsem si ani nevšimla, že je to už měsíc od posledního článku. Za tu dobu se toho stalo neuvěřitelně moc, naštěstí jsou to ale jen příjemné změny. :) 
Obyčejné modré rifle na blogu moc často nevidíte, avšak poslední dobou je nosím k jednoduchým svetrům čím dál víc a když se navíc zamotám do velké šály, cítím se v tomto ročním období extra pohodlně. Šály se staly při nákupech mým favoritem a do sbírky mi jich přibylo hned několik ve všech možných barvách. A co vy, využili jste slevy k nákupu něčeho hřejivého? :) 
/pictures by mum/

Promod boots
F&F coat
C&A scarf 
Zara jeans
Mango handbag

8 comments:

  1. Ta šála je z C&A? Páni, je uplně dokonalá a já přesně takovou sháním celou zimu <3

    ReplyDelete
  2. Tyjo tak ta šála je doslova mega! :D:) škoda že teď všechny své peníze investuji do cesty do Španělska, jinak bych se po ní šla okamžitě podívat! :) A sluší ti to.

    ReplyDelete
  3. Ta šála je dokonalá<3

    ReplyDelete
  4. Šála je teda fakt obrovská :) sluší Ti to
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  5. Já už od podzimu mám také maxi šálu a nedám na ní dopustit :)) Bohužel ta má, ze Zary, je tak profláklá, že když jsem ji včera měla na sobě, šla okolo slečna se stejnou. Přišlo mi to úsměvné, tak jsem se na ní usmála, bohužel jí to asi vtipné nepřišlo :D :D Ta tvá je také nádherná ;)

    ReplyDelete
  6. Krásny outfit a úžasná kabelka :) Ja som sa vo výpredajoch viac pripravovala na jar a leto, kedy už nebude treba kabáty a zimné bundy :D
    Maj sa krásne!
    GlitterCircus

    ReplyDelete
  7. krásny outfit :) pekný šál a kabelka
    janesworldblog

    ReplyDelete
  8. Já jsem slevy na šály propásla a teď mě to mrzí. Ta tvoje opravdu super :)

    www.fashion-lists.blogspot.cz

    ReplyDelete