6/01/2014

NOT "IN"

Poslední dobou se nějak moc nezamýšlím nad módními trendy. Upřímně se mi některé líbí jen na ostatních. Nedokážu si představit, že bych měla zrovna já třeba nosit slip-on nebo pantofle. Na krásných, hubených holkách to vypadá pěkně, ale já bych v něčem takovém působila asi spíš jako zdravotní sestra nebo trpaslík.Teď nemám moc peněz na utrácení, takže se snažím kombinovat staré věci s novějšími. Třeba tento top se mi rok a půl válel s visačkou ve skříni, ale teď jsem ráda, že ho můžu nějak využít. Sice teď není asi "in", ale stejně vypadá dobře. Ostatní věci už asi znáte. :)

Doufám, že se vám outfit líbí a přeji vám krásný den!

//Lately I don't think about fashion trends much. Fairly I like them on other people. I cant imagine myself wearing slip-ons or sandals. When they are worn by tall and slim girls, it looks great. But I would look like a nurse or a gnom.
At the moment I don't have so much money to spend, so I try to combine old things with the new ones. For example I had this top with a price tag in my closet for a year and a half. But now I'm happy to be able to use it. Although it's not "in", it still looks good. You may have already seen the other things on my blog. I hope you'll like my outfit. Have a nice day!
/pictures by mum♥/

H&M top
TALLY WEIJL shorts, bracelet
ZARA heels
F&F handbag, sunglasses
BIJOU BRIGITE watches

8 comments:

  1. Mimochodom je to veľmi pekné :)) máš úplnú pravdu. Ani ja niekedy neriešim čo na seba a vezmem to, čo mi príde pod ruku. :))

    ReplyDelete
  2. Top je super, stejně jako šortky a kabelka :)
    Ty boty se mi k tomu moc nehodí

    Co se týče těch pantoflí co se teď nosí úplně s tebou souhlasím :)

    ReplyDelete
  3. Tie topanky su uplne mimo tak isto ako aj hodiny a kratase !!! top je pekný ale k tomuto moc fádny . Nemôžem si pomoct ale všetko dokopy mi spolu vôbec nepasuje . Takto chodí oblecený každý . Ale to teraz neber v zlom iba že toto bol krok vedla . Inak ty sama o sebe si krásna :-)

    ReplyDelete
  4. Peknè hodinky aj kabelka! ;-)

    https://www.youtu.be/JRgMd3PWDy8


    ReplyDelete
  5. Naty, zmínila jsem se o tvém blogu na svém blogu, protože se mi tady vážně líbí, tak snad nevadí, že jsem použila tvoji fotku :)
    Jinak ti to i v tomto outfitu neuvěřitelně sluší, já taky dost kašlu na trendy a nosím, co se mi líbí ;)

    ReplyDelete
  6. To se mi líbí, že se nenecháš ovlivnit pitomými trendy, já si na sobě třeba taky slip-on boty nedokážu představit a líbí se mi taktéž jen ne druhých lidech :)

    ReplyDelete
  7. Pěkný outfit, docela dost se mi líbí ty botky :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete