12/28/2014

FAVOURITE TURTLENECK

Taky se po Vánocích cítíte plní energie? Jsem celá natěšená na příští rok a přitom mám před sebou hodně práce. Nejprve co se týče blogu, ten bych chtěla pozvednout určitě na jinou úroveň a přispívat aspoň obden. Doufám, že si dokážu naplánovat čas tak, aby se mi dařilo zvládat blog, i když mívám školu do 4. Určitě taky nechci zůstávat jen u módy, protože velkou část mého času trávím u plotny a hodně mě to baví. Takže čekejte, že se tu budou objevovat čím dál víc recepty. Taky jsem se rozhodla, že nebudu marnit svůj čas a radši si půjdu místo toho zacvičit nebo zaběhat. Obecně jsem poslední dobou kašlala na svůj zdravý životní styl a je na čase s tím něco udělat. No a pak mám v zásobě dalších tucet nesmyslných předsevzetí. Jaká máte tento rok vy?
Bez teplých svetrů si nedokážu zimu představit, a to jsem je jako malá nesnášela. Červenou barvu nenosím moc často, ale výrazné barvy si v zimě užívám, protože asi nejsem ta, kterou by bavilo pořád nosit jen černou. Rolák jsem doplnila už jen černým zbytkem a svým oblíbeným kabátem z F&F. Doufám, že se vám bude outfit líbit. 
/pictures by mum/

F&F coat
Zara shoes, necklace
Mango handbag
United Colors of Benetton turtleneck
Tally Weijl skirt

10 comments:

  1. To je skvělé, Natálko! Takhle zboku vypadá outfit úplně obyčejně a najednou zepředu takový krásný červený rolák, který to krásně rozzáří :) Jinak se těším na tvé recepty, také mám spoustu předsevzetí ohledně spousty věcí, i blogu, jsem na nový rok natěšená, tak snad je všechna budu plnit a budu štastná. To ostatně přeju i tobě a pak v novém roce se musíme vidět :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem si říkala, že ten rolák to krásně prozářil, úžasná kombinace :)
      Blog by Veru

      Delete
  2. Moc ti to sluší!!!! :)

    ReplyDelete
  3. Předsevzetí si už dávno nedávám. Vím totiž, že věty typu "zhubnu, začnu běhat, budu sportovat" jsou jen věty. Člověk je začne uskutečnovat až když opravdu ucítí, že chce a že musí. Já osobně si nedokážu říct "tak a zítra začnu" ...já si musím ten den říct "tak a dneska začínám" a pak fakt začnu:) Plány do budoucna (i když to znamená další den) mi většinou nevychází.

    Opět a jako vždy chválím outfit. Moc ti to sluší. Hrozně se mi líbí tvoje botky:) Btw: Červenou barvu nos určitě častěji:)
    ...//Instantní krása//...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak já začala s něčím taky hned. :) Mně jde taky o zbavení se nějakých blbých zlozvyků, jako třeba že piju teď 3 kafe denně.. :D Moje předsevzetí jsou takové maličkosti, hovadiny :)

      Delete
  4. Jsi božská! Nemám slov <3

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ps: Nechceš se vzájemně sledovat? (instagram, fb, blogvin) Byla bych moc ráda! Máš skvělý vkus:))

    ReplyDelete
  7. Ten kabát je úplně super! Mám moc ráda tenhle černobílý melír nebo jak to nazvat :) Ještě třeba s koženkovými rukávy nebo takhle celý melírovaný :) Akorát ten pravý nemůžu najít :) V F&F jsem viděla jeden oversized, který byl půl na půl melírovaný a černý, ale neměli mojí velikost :(

    ReplyDelete