6/11/2013

NEW IN: IPHONE




Konečně jsem dostala nový mobil. Jsem z toho nadšená, už dlouho jsem si iPhone přála a minulý měsíc mi ho příbuzní koupili. Opravdu se nemůžu dočkat, až začnu používat instagram a hlavně wifi! Protože můj starý mobil wifi neměl, je to pro mě velmi příjemná změna. :) Vybrala jsem si ho v bílé barvě, protože je to jedna z mých nejoblíbenějších barev a taky se mi líbí v bíle verzi iPhone více. Doufám, že se s ním rychle naučím. :) Dneska jsem si už koupila pouzdro a stáhla (s pomocí kamarádky :D) blogger a instagram. :) Dám vám určitě vědět, až tam budu mít nějaké fotky. 


Finally I've got a new phone. I'm so exited about this, because I wanted an iPhone for a long time and last month my relatives bought me it. I looking forward to start using instagram and I'm so happy that I've got wifi in the phone, because my old phone didn't have it, so it's a nice change to me. I have chosen a white one, because white is one of my favourite colours and I like it more than black one.  I wish I'll learn to operate it quickly. :) Today I have already bought a case and downloaded blogger and instagram. :) I'll let you know when I have photos there.


9 comments:

  1. nee ty mě tak štveš ! ten v bílý barvě je úžasnej :) závidím !

    ReplyDelete
  2. já bych chtěla iphone 4s v bílé nebo klidně v černé :) ale nikdy se ho snad nedočkám :(
    jinak tento je taky nádherný :)

    ReplyDelete
  3. bílý jsou nejlepší!! ;) je pěknej:)

    ReplyDelete
  4. taky bych ho chtěla, je skvělej. :3

    ReplyDelete
  5. Iphone je super :) určitě si na něj rychle zvykneš, já měla první před 4 rokama 3ku a teď mám 4ku, tak třeba za pár let dojdu k 5ce (pokud už nebude 7ka třeba :D)... už bych ho nedala z ruky, jak jsem si na něj zvykla :) takže užívej ;) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Na IPhonu vidím jednu velkou výhodu a to Instagram. To na mém jinak milovaném Blackberry nemám..Takže také uvažuji o bílé "pětce"..závídím :)!
    MalaMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ooo závisť! <3

    Pozývam ťa na giveaway ku mne na blog!

    ReplyDelete
  8. se máš! :O :)
    hrozně se mi líbí taky bílej designově :)

    ReplyDelete