1/04/2015

SUNDAY'S AFTERNOON

Ještě nedávno jsem se radovala ze začátku prázdnin a najednou je tu neděle a za pár hodin už budu na cestě do školy. Bohužel čas letí neuvěřitelnou rychlostí, ať chceme nebo ne. Dnes přidávám obyčejný, nedělní, vycházkový outfit. Sice normálně dávám přednost eleganci, ale bylo by to složité, kdybych se měla pořád držet jen jednoho stylu. Navíc jsem dnes konečně provětrala zase můj kabát z F&F a užila si v něm procházku. Fotky jsou dnes v jiném prostředí, než na které jste normálně zvyklí, tak snad vás to nerozruší. Pokusím se na blogu co nejdřív ozvat a přidat třeba další outfit. Mějte se krásně a přežijte v klidu pondělí. :) 
/pictures by G./

F&F coat, trousers
H&M shoes, hat
Lindex handbag

7 comments:

  1. máš úžasný kabát !

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  2. Hej tohle se mi hrozně líbí :3 sekne ti to a je to hezky sladěný :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Kdybych nějaký takový kabát sehnala letos v F&F, byla bych za něj nejvíc vděčná! Takovej jednoduchej, tzn šik i do budoucna, to potřebuju :) Tobě to, Naty, opět moc sluší, a to jinak tenisky na klínku zrovna nemusím!

    ReplyDelete
  4. Elegance je fajn ale pohodlí vede. Navíc takovýhle outfity maj možná i víc duší než ty ostatní. Pěkný, pěkný, ale osobně jsem velký anti fanoušek tenisek na podpatku. Ale je to tvůj styl a sedí ti to a já to beru a.... ne... nebudu ti tak moc lichotit, aby ti to nestouplo do hlavy.

    P,S, ... a tleskám
    P.P.S. Sakra já si faktn neudržim nic jentak pro sebe.
    P.P.P.S. Opovaž se bejt teď nějak namyšlená
    P.P.P.P.S. Bože PJ, co to meleš... :(

    ReplyDelete
  5. Kabátik je prekrásny! <3

    ReplyDelete
  6. Tá kabelka je dokonalá!

    ReplyDelete
  7. kabelka super a tie topanky vyhod alebo daruj urobis velmi dobre :)

    ReplyDelete