1/14/2015

CAMEL COAT AGAIN

Outfit ze soboty. Původně jsem ho sem chtěla přidat  dřív, ale kdo věděl, že mi nebude fungovat půlka klávesnice včetně mezerníku a onemocním na svoje narozeniny. :D
Vím, že takový kabát jsem si přála hodně dlouho. Nosím ho často a pořád. Baví mě, jak oživí obyčejné věci a už se nemůžu dočkat, až se aspoň trochu oteplí, protože moc během chladných dnů popravdě nezahřeje. Nevím, jak je to u vás, ale já nejsem zrovna z těch, co nosí lodičky v lednu. Zahraniční bloggerky tohle dělají pořád, ale proč je napodobovat? Ty holky se taky všude vozí a ať jsou jejich kombinace jakkoli inspirující, pro mě nepoužitelné v normálním životě. Proto ani nechápu, za jakým účelem se někdo vyfotí jenom ve svetříku v -5°C a pošle fotku na nějakou stránku jako je například Dnes nosím na fb. V zimě musíme podle mě pořádně vrstvit a v létě se naopak vkusně odhalit. A pokud bych se měla pokaždé nachladit za cenu lepšího outfitu, tak nedělám nic jiného, než že se jen léčím z nemocí. A co vítězí u vás? Záleží vám vždy jen na vzhledu?
/pictures by mum/

Zara handbag, trousers
F&F coat, hat
C&A scarf
Tally Weijl belt
H&M boots

12 comments:

  1. Týjo, to je skvělý nápad dát k němu pásek, vypadá to parádně. Jinak naprosto souhlasím, že správná bloggerka má inspirovat variabilitou a tak se umět obléct vhodně jak v létě tak v zimě. Lodičky jsou lodičky a pokud má žena šaty, dá se to pochopit (obzvlášť v sezoně plesů), ale fotit se v kraťasech anebo v tričku s krátkým rukávem? Brr!!
    Měj se krásně!
    Gabi
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. krásná kabelka:) a celkový outfit je moc podařený!!

    ReplyDelete
  3. Haha, taky nechápu ty fotky ve svetříku! ty to máš super, hezký vrstvení, krásný kousky, paráda <3

    ReplyDelete
  4. Jo holka, tak tohle je prostě parádní!!!! ;)


    gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Moc krásný outfit!:) A přidala jsem si tě do sledování, máš zajímavý blog :)

    ReplyDelete
  6. Hezky zkombinovaný outfit :-) Líbí se mi barva kabátu.

    ReplyDelete
  7. Nádherný kabátek :) Moc ti sluší ;)

    ReplyDelete
  8. Kabát je super a klobouk taky! Já fotím bez kabátu, protože mám 2 a tak by čtenáři neviděli celou zimu nic nového. Ale po focení si ho velice ráda obleču zpátky. A souhlasím s tebou - lodičky na mě nikdo neuvidí až do jara! :)

    www.fashion-lists.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. jéé, já chci tu tvojí kabelku!

    ReplyDelete
  10. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    ReplyDelete