12/27/2014

CHRISTMAS PRESENTS

Doufám, že jste si všichni užili pořádně Vánoce. Pro mě byl Štědrý den opravdu náročný, protože jsem vše nechala na poslední chvíli a pak zjistila, že to nemám šanci zvládnout. :D Od čtvrtka si ale pro změnu užívám volna. Fotím, hodně spím, vařím a projíždím furt dokola pinterest. Škoda, že za chvíli na tyto věci už zase nebudu mít čas. Tyto Vánoce jsem trávila poprvé jen s přítelem a užívala jsem si to. :) 
Vyfotila jsem pro vás pár dárků, ale jinak jsem toho dostala více. Obecně si moc nemyslím, že by tyto svátky měly být jen o dárcích, takže mě potěšila každá maličkost, kterou jsem našla pod stromečkem. A popravdě jsem tolik dárků ani nečekala. 
Ani vlastně nevím, co mě potěšilo nejvíce, tak začnu asi od toho, co uvidíte na blogu častěji. Konečně mám krásnou koženkovou sukni s krajkou a dostala jsem i krásný náhrdelník z Tally Weijl od mamky a taky šedé tričko od kamarádky. Radost mi taky udělaly hodiny a kuchyňské náčiní, které se mi bude moc hodit (díky mami). Dál jsem si pod stromečkem rozbalila i svíčky, rámeček, bloček a termohrnek z Ikei. Mezi dárky jsem našla i nějakou drogerii, něco dobrého na zub, šperkovnici a nakonec na mě ještě jeden dárek čeká u mamky, a to knížka Kronika módy. 
A co jste dostali vy a z čeho měli největší radost? 

5 comments:

  1. Krásné dárečky, svíčky by mi taky udělaly radost. Já jsem dostala samé oblečení a vybavení do bytu. :)
    Krásné svátky!!!
    BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  2. Krásné dárečky :) Musely udělat radost
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  3. Strašně krásné hodiny! Tenhle styl mám ráda :) Svíčky z Ikey mám v pokoji jako dekoraci - jsou jemné, romantické a dívčí :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Taky jsem našla pod stromečkem kuchynské náčiní, které jsem si ostatně přála, takže jsem moc moc spokojená! Článek o tom, co jsem dostala, se u mě na blogu objeví pozítří :)

    ReplyDelete