11/04/2014

HELLO NOVEMBER!

Často jezdívám vlakem do Brna a protože už se mi nejednou stal na nádraží trapas, kdy se mi při vystupování zasekl podpatek ve schůdku, snažím se být praktická a volím pohodlné boty. Kdysi jsem nesnášela tenisky na klínku. Pak jsem si je obula a zjistila, že je to opravdu asi to nejpohodlnější, co může vůbec existovat. Jiná věc je ale to, jak pekelně se kombinují. Kdo je umí nosit (např. Chiara), má vystaráno. Pro mě je to ale tak trochu nadlidský úkol. 
Jako správná blogerka bych asi měla okomentovat ještě počasí. :D Slíbila jsem si, že se budu snažit být pozitivní, ale když na sebe ráno oblékám kabát, věřte mi, nadšená nejsem. Poslední dny mě taky zachraňují pod kabátem moje kožešinové vesty. Navíc mi dobře slouží i ve škole, kde máme snad ještě větší zimu než venku. V životě by mě nenapadlo, že budou tak hřát. Navíc když nejsou pravé. 
Jak řešíte nízké teploty vy? Mějte se pěkně. :)
/pictures by mum/
F&F coat, hat
H&M sneakers, vest
Mango handbag
Zara shorts
Pimkie sweater

7 comments:

  1. Botky jsi pěkně zkombinovala, outfit se mi líbí a navlněný vlasy Ti sluší :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  2. Mamka se zlepšuje ve focení :)

    ReplyDelete
  3. Krásný outfit, ale asi bych volila jiné botky :) Sluší ti to!

    ReplyDelete
  4. Krásný outfit a opět nádherné vlasy! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Tobě teda botičky moc sluší ;))

    ReplyDelete
  6. Náhodou v téhle kombinaci mi tenisky na podpatku ani tak nevadí :) Já tady už včera musela vytáhnout zimní parku a kozačky, naštěstí to byl nějaký momentální výkyv. Jinak mám taky jednu chlupatou vestičku, kterou tahám pořád a krásně mě hřeje :)

    ReplyDelete
  7. kabát. <3 a klobúk ti mega pristane.

    ReplyDelete