10/30/2014

BETTER MOOD

Co ovlivňuje nejvíc vaši náladu během dne? U mě je to určitě počasí, dění ve škole a pocit pohodlí v tom, co nosím a jak vypadám. Už delší dobu jsem se ale necítila ve své kůži. Některé holky šáhnou v takovém případě po nůžkách a já nejsem už asi výjimka. Pro mě je to velká změna, ale ještě mi těch 10 cm líto opravdu nebylo. Cítím se v novém já báječně. :)
Počasí je jako dělané na zachumlání se do teplého svetru a kabátu. Jak to kombinuji já vidíte na fotkách. Měte se krásně a doufám, že se vám bude dnešní outfit líbit. :)


Zara shoes, trousers
Pimkie jumper
F&F coat, hat
Bershka handbag

8 comments:

  1. Vyzeráš moc pekne :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nádhera, nádhera! Tohle je pro mě dokonalý outfit :) Moc ti to sluší a máš nádherně natočené vlasy. O takových vlnách si já můžu nechat leda tak zdát...

    ReplyDelete
  3. Další naprosto perfektní outfit. Máš opravdu úžasný vkus:) Kabelku i klobouk bych brala taky:)
    °°Instantní krása

    ReplyDelete
  4. Wow, tobe to fakt slusi cim dal vic :)) ty vlasy mas krasne udelany a celkove cela kombinace je uplne bozi! A nejvic chvalim tu fotku s pootevrenou pusou, parada!!
    www.dombydom.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Kabát Ti sluší, je krásnej, kombinace skvělá! :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  6. Moc pěkný outfit, hlavně se mi líbí kabát :) A taky natočené vlasy, protože, mě to nikdy dlouho nevydrží a vždycky jsem po nich toužila... :)

    ReplyDelete
  7. Koukám, že máme stejný vkus! Už asi 2 týdny mám v FF vyhlídlý tenhle kabát a přemýšlím jestli si ho koupit nebo počkat na jiný. Každopádně skvělý outfit a ty boty wau!! Sluší ti to

    ReplyDelete