9/23/2014

TARTAN HATER?

 Když se začal nosit tartan vzor, nechtěla jsem ho do svého šatníku jen tak zařadit. Tento rok mu dávám šanci a uznávám, že umí oživit obyčejný outfit.
U mě nikdy asi na blogu nenajdete ty nejnovější trendy. Za prvé mi trvá delší dobu, než se mi začnou líbit. Za druhé jsou nové trendy vždy drahé a já nakupuji převážně ve slevách. A abych mohla dobře věci kombinovat, sázím na nadčasovost a jednoduchost. Takové věci pak totiž vydrží dlouho, ne jen jednu sezónu. No a jak to máte vy s nakupováním těch nejnovějších trendů?
/pictures by mum/

Zara jeans, jacket, handbag
F&F heels
H&M top
Amisu scarf

6 comments:

  1. Naprosto mi mluvíš z duše, když se loni tenhle vzor nosil a byl prostě všude, tak se mi nelíbil. no asi před dvěma týdny zpět jsem si objednala tartanovou šálu - taky :D.

    ReplyDelete
  2. Mám to stejně jako ty :) Nový trendy musím nejdřív "rozdejchat" :D Podobnou šálku taky sháním, ale spíš v červených odstínech :) Btw. Děsně moc ti to sluší! Vážně povedený outfit :) Jsi kočka :) A máš krásnou podzimní barvu vlasů :)

    ReplyDelete
  3. Vypadáš fantasticky, co víc dodat :). Boty jsou luxusní a ta šála se mi fakt líbí
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  4. Tak zaprve, mas nove vlasy, ze? Je to nadherne, skvela barva, prokoukla jsi :) zadruhe ty boty <3 ucinena nadhera v teto barve, ja mam cerny a tohle je teda jeste jina krasa, opravdu! a zatreti, cely outfit je uplne super a prave se mi na tvem blogu libi, ze mas svuj styl a toho se drzis a nepotrebujes ukazovat kazdou chvili nejake novinky z obchodu! jen tak dal :)
    www.dombydom.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. i moje momentální obsese :x :D naprosto perfektní outfit! :))

    ReplyDelete
  6. Hezký šátek a boty! :))

    http://fashion-istheanswer.blogspot.cz/

    ReplyDelete