9/27/2014

SCHOOL OUTFIT

Po dlouhé době mě vidíte bez podpatků. Vlastně přemýšlím, jestli jsem vůbec měla na blogu fotky, kde bych vypadala právě tak malinká jak tady. Ale víte co? Ono to vlastně není zas takový nedostatek. I kdybych nosila sebevětší podpatky, nikdy bych nebyla větší jak přítel. A cítit se vedle něj pokaždé v bezpečí, to je jeden z nejkrásnějších pocitů. No nemám pravdu, holky? :)
Něco tak extra pohodlného nosím jednou za čas, když mě čeká náročný den. Loafers jsou teda jasnou volbou. A doufám, že již brzy je vyměním za neméně pohodlné slip-ons, které si pořád nemůžu vybrat. Kdybyste sháněly nějaký pohodlný svetr, šáhněte po tomto z F&F. Je tak měkoučký, že jsem si ho musela koupit dokonce hned a nečekat na slevy, a to je u mě už co říct. Navíc v mé oblíbené baby pink.
Celý víkend se budu snažit zůstat v posteli a pořádně se vzpamatovat z nemoci, vy si ale užívejte babí léto a mějte se krásně! 
/pictures by mum/
Camaïeu loafers
F&F jeans, sweater
Zara coat
Lindex handbag

8 comments:

  1. hezký outfit sluší ti:)

    ReplyDelete
  2. Ten kabát je priam dokonalý!!! <3 Pristane ti to :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. Skvělé fotky, hrozně moc se mi líbí kabelka :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  4. Máš pravdu, když je kluk vysoký, je to hodně super :))
    Jinak moc Ti to sluší :-) máš nádherné vlasy!

    ReplyDelete
  5. moc pekný outfit :)) ten kabát je krásny :)

    ReplyDelete
  6. Krásné! Nezdá se mi, že by jsi byla nějak moc malá. Navíc jak říkáš, je lepší být menší, a tak si moci dovolit nosit podpatky i vedle přítele :)

    ReplyDelete