7/01/2014

HOLIDAYS FINALLY

Cítím se krásně a volná jako ptáček. Mám před sebou 2 měsíce bez stresu ze školy a cpaní se pilulkami na uklidnění, není to báječné? Je to zvláštní pocit, že zítra nemusím nikam vstávat a spěchat. Navíc se můžu věnovat plně zájmům a snad mi vyjde i brigáda. A co budete dělat o prázdninách vy? :)
Outfit je tentokrát úplně obyčejný. Nadčasový trench coat a černá kabelka tvoří dokonalý pár snad při každé situaci. Tyhle dvě věci si vlastně můžete vzít k čemukoli a buď vytvoříte nudou kombinaci nebo něco nového, jak nám to předvádí pořád dokola během týdnů módy. Je to jen na Vás a vaší odvaze. Já většinou radši zůstávám u nudné klasiky. A navíc i ta může být zábavná, protože i nadčasová móda vypadá na každém jinak. ;)

//I feel good and free like a bird. I've got 2 months without stress from the school and without taking pills to calm down. Isn't it super? It's a weird feeling, that I don't have to get up early tomorrow and hurry up somewhere. Besides I can dedicate time to my hobbies and I hope to find a part time job for summer. And what are your plans fot these holidays? 
This outfit is absolutely simple this time. A timeless camel trench coat and a black handbag create the perfect pair for every situation. You can wear these two things with anything and you would create either a boring combination or something new like it is shown during the fashion weeks. It depends on you and your courage. Mostly I stay with the boring classic style. However even that one could be funny, because even timeless fashion looks different on everybody. ;)
/pictures by mum/
Zara heels, handbag
F&F sunglasses, trenchcoat
Tally Weijl shorts
Reserved shirt
Promod blazer
H&M bracelet, rings

5 comments:

  1. Tie kožené hnedé šortky s tým bielym blejzerom vytvárajú vážne skvelý efekt :3 Veľmi ti to pristane :))

    ReplyDelete
  2. Ty sortky jsou bozi, jeste jak ti ladej s vlasama :)) fakt moc pekny, rozhodne bCh nerekla, ze je to nudny!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  3. tak ty kožený šortky jsou vážně parádní! a skvěle se hodí k bílé a k podpatkům :)) super outfit!

    ReplyDelete
  4. Předposlední fotka ♥ Krásný!
    Přeju, aby brigáda vyšla :)

    ReplyDelete
  5. Moc krásný outfit a máš krásný blog :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete