4/26/2014

LACE&LEATHER

Finally I've got a new article for you! And I have amazing news. I got a digital SLR last week from my mum. I'm so excited about it and still can't believe it. It was a strange feeling, when I held it for the first time. I have chosen Nikon D5100 and I'm so satisfied and happy. I don't know how to photograph with it so far, but I swear I will learn. I wore this outfit on Friday when I was with my mum. I had delicious lunch at vegan restaurant and then we took a lot of pictures. Thanks to mummy for it! I like the contrast with lace and the leather jacket. It doesn't look so tenderly and girly. So do you like this spring outfit?

//Konečně pro vás mám článek! A mám úžasnou zprávu. Dostala jsem minulý týden moji vysněnou zrcadlovku od mamči. Jsem hrozně nadšená a pořád tomu nemůžu tak trochu uvěřit. Byl to hrozně divný pocit, když jsem ji poprvé držela. Vybrala jsem si Nikon D5100 a jsem s ním zatím moc spokojená a zároveň šťastná. Zatím s tím moc fotit neumím, ale slibuji, že se budu snažit se to naučit.
Tento look jsem na sobě měla v pátek, když jsme byly s mámou venku. Měla jsem moc dobrý oběd ve veganské restauraci a pak jsme fotily. Děkuji moc mé mamince za fotky. K outfitu- moc se mi líbí kontrast krajky a kožené bundy. Nevypadá to dohromady tak moc něžně. Takže jak se Vám líbí tento můj jarní outfit? :)

/pictures by mum ♥/

ZARA leather jacket, heels and handbag
TALLY WEIJL shirt
F&F sunglasses
H&M KIDS skirt

3 comments:

  1. Ta kabelka je super, tu jsem dlouho chtela :) moc Ti to slusi a ohledne foceni zkus fotit na rezim A a nastavit si co nejnizsi cislo ktere zacina f (napr.f3.5, f7.1) a ISO nastav 200 na foceni venku a 400 nebo 800 na foceni uvnitr :)

    ReplyDelete
  2. Hezke fotky, zrcadlovku ti zavidim, snad uz se mi tak postesti :D jinak ta kabelka je prekrasna, koukala jsem na ni na strankach Zary, ale nastesti ji mam hodne z ruky, takze mam smulu!
    Dom by Dom

    ReplyDelete