4/03/2014

INSTALIFE

Zase jsem dlouhou dobu nic nepřidávala na blog. Důvod? Pořád se snažím našetřit si na zrcadlovku. Nechci pořád přidávát jen fotky z instagramu nebo dělat wistlisty. Nemyslím, že by vás to bavilo a navíc mě více baví outfity. Nedokážete si ani představit, kolik mám nápadů. Ale je těžké je zrealizovat bez zrcadlovky. 
Dnes jsem se rozhodla přidat na blog pár fotek z instagramu. Je to jen takový random toho, co jsem celý měsíc dělala. 
PS: Děkuji, už je vás 200! :)

//I haven't been blogging for a long time again. The reason? I still try to save my money for a digital SLR. I don't want to post just instagoodies or wishlists. I think you won't like
them and I prefer articles with outfits. You can't even believe how many ideas I have, but it's difficult to make those dreams come true without the digital SLR.
I decided to make the article with the pictures from my instagram. So what did I do last month?
PS: Thanks for 200 followers! :)



Užívala jsem si dobré snídaně v posteli./I was enjoying my delicious breakfasts in the bed.
Trocha volného času u knížky a laté./Some free time for relax with the book and latté.
Mám radost z jara, tak jsem si podle toho zařídila i tapetu. /I'm so happy about spring, so I changed my wallpaper and I love it! 
Další z mých pokusů o nakreslení nádherné Candice! Mám před sebou ještě hodně práce. /Another try to draw Candice Swanepoel, there's still a lot of work to become better.
Selfie time :)
Právě teď mé oblíbené dopňky. /Favourite jewellery at the moment. 

2 comments:

  1. Ty snidane vypadaji uzasne! A sice chapu, ze outfitove prispevky jsou nejzadanejsi, ale i takoveto jsou urcite lepsi nez nic, ja osobne je mam hrozne rada, zvlast kdyz nekdo umi fotit takhle jako ty :)
    www.dombydom.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Skvělý fotky :) To jídlo je super, i jarně vyladěná tapeta, mám to podobně :) A držím palce, ať si na zrcadlovku našetříš co nejdřív, je to vážně úplně o něčem jiném a je to hrozná radost :) A outfitové posty klidně můžeš přidávat i tak, pěkné fotky nejsou úplně podmíněné zrcadlovkou :)

    ReplyDelete