2/28/2014

DREAM PARKA


Po dlouhé době jsem tu rovnou i s outfittem. Blogování mi po čtvrt roce začalo moc chybět. Během té doby se mi také život obrátil vzhůru nohama. Právě teď jsem na horách a užívám si volna a nicnedělání. 
Co se týče outfitu- miluji tu parku (děkuji, mami). Když jsem si v září říkala, že si nějakou musím pořídit, přesně takovou jsem měla na mysli. Líbí se mi barevně i střihově. Doufám, že bude i kvalitní. Tato kabelka je teď má oblíbená. Chtěla jsem ji už v říjnu, ale při pohledu na cenu jsem ji chtěla pořád méně a méně. O to větší bylo pak překvapení ji dostat k narozeninám. Kožená a nadčasová- co ještě bych si mohla přát. :) 
Nově mě teď najdete na facebooku a twitteru. Ještě pár týdnů asi potrvají změny designu, ale na výsledek už se moc těším a doufám, že tentokrát už si splním svůj sen a pořídím si zrcadlovku. Za tyto fotky děkuji mé Danielce, která se mnou má strpení a pořád mě fotí.


// After a long time I am here again and with outfit . I started to miss blogging so much after I stopped it a quarter of the year ago . During that time, I had my life turned upside down. Right now I'm at the mountains and I´m enjoying free time and doing nothing.
As for the outfit - love the parka (thank you, Mom). As I said in September that Iď like to buy one, I had exactly the same in mind. I like the color and shape . I hope that it will be of good quality. This handbag is now my favorite one. I wanted to buy it in October, but looking at the price I wanted to own it less and less. That‘s why it was the biggest surprise to get it for my birthday. Leather and timeless- what else I could ask for.
The new thing is that you canfind me on Facebook and Twitter . Design changes will take a few more weeks, I'm looking forward to the result and I hope that this time I will fulfill my dream and get a digital SLR. Thanks to my Danielle for these photos. She is patient and keeps taking photos of me.
pictures by Danielle
Zara parka, handbag, jeans, heels/H&M rings, bracelet/Lindex bracelet/Bijou Brigite watches/Tally Weijl sunglasses

6 comments:

  1. Tuhle parku jsem tak dlouho okukovala a nakonec začalo být teplo, tak snad příští rok :D
    Strašně ti to sluší! Ty tvoje vlasy s tou parkou tvoří úplně dokonalej kontrast, žeru to! :D

    ReplyDelete
  2. naprosto úžasná! Na fotkách vypadáš krásné, máš nádherné vlasy, ty hodinky, náramek, bundy .. prostě všechno super :)

    ReplyDelete
  3. Já tu svoji vysněnou patku ještě neobjevila, snad se podaří příští rok :). Kabelka je moc hezká také jsem se po ní dívala.

    ReplyDelete
  4. Nádherna parka a hodinky ! :) Mat tak tvoje krásne vlasy ! :)

    ReplyDelete
  5. Woow, tak tenhle outfit se ti povedl! Plus máš nádherné vlasy!♥ Bomba, sluší ti to!! :)
    mszarofka.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Bomba! Jdu se přidat do followerů :)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    ReplyDelete