10/16/2013

LEATHER PENCIL SKIRT


Jedna úžasná neděle s Dančou. Byla velká zima, ale i tak jsme si to užily! Měla jsem na sobě všechny pro vás nové věci, které se ještě na blogu neobjevily. 

Myslím, že můj nejlepší úlovek roku je tato sukně z pravé kůže za směšnou cenu (asi 170Kč) z Lindexu. Mám v tomto opravdu velké štěstí. Také na mně můžete vidět jedny z mých nejoblíbenějších lodiček ze Zary. Moc se mi líbí tříbarevná kombinace a tlustý stabilní podpatek, který je více pohodlný než jehly, které většinou nosím. Ale někdy mě nenapadají pěkné kombinace, proto tu tyto boty vidíte poprvé, a to je mám už rok. A také jsem si zamilovala tento kabát. Bílou mám ze všech barev nejraději a kožené rukávy tento kabát, podle mě, hodně oživí!

Doufám, že se vám článek bude líbit. :)


/One amazing Sunday with my Danielle. It was so cold, but we enjoyed it! The things which I was wearing are all new for you. They haven't been shown on my blog yet. 

I think the best bargain of the year is this skirt made of real leather and I bought it for a funny price in Lindex. I'm so lucky at these things. You can see one of my favourite heels from Zara. I like that they're tricolor and with wide stable heel.They're more comfortable than stilettos heels I always wear. But sometimes I don't know what to combine with them. This is the reason why you can see them just now. Although I bought them a year ago. I'm also so much in love with my coat. White is my favourite colour and the leather sleeves are super! 

Houpe you will like the article. :) 
/pictures by Danielle/



Outfit of the day:

Lindex top
H&M faux fur vest
Zara heels
Lindex leather skirt
Tally Weijl clutch
H&M rings
Zara coat
F&F sunnies

10 comments:

  1. Skvely outfit, paci sa mi to uplne cele, kabat je ale top! :)

    ReplyDelete
  2. vesta je božííí <3 a kabát je taky super! :))

    ReplyDelete
  3. Jsi moc krásná, to ti teda musím říct prvně. A boty se mi taky moc líbí, ale je fakt, že bych je nedokázala pěkně skombinovat.

    ReplyDelete
  4. Ta chlupatá vesta je boží :)

    ReplyDelete
  5. nádherný kabátek a lodičky!!

    ReplyDelete
  6. Černobílý outfit s barevnými detaily je naprosto famózní, ty boty mě doslova učarovaly :-)

    ReplyDelete
  7. Krása :) a máš prekrásne vlasky :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    ReplyDelete