5/15/2012

Mint


Za pár dní má náš blog půl roku. Z těch 58 pravidelných čtenářů máme radost, protože jsme vážně rády, že nás aspoň někdo čte. Za půl roku jsme tu změnily asi třikrát desing, pořád jsme měnily rozměry fotek, šířky blogu. Někam málo jsme se posunuly, ale nebudeme přestávat, protože to děláme nejen pro sebe, ale i pro své čtenáře. Článek Love jewelry byl zobrazen více než stokrát a za to, mi věřte, jsem nesmírně ráda. ;)) Taky jsme si všimly, že máte rády outfit posty. :) A ty se tu budou objevovat často, protože baví i mě. Máme ještě hodně co dohánět, aby se blog zlepšil a k jeho prvním narozkám to doufám nějak tak zvládneme. 
+ Jestli chcete, můžete mě followovat na fashiolista.

Our blog will exist for a half year in a few days. We are very happy about those 58 readers, because we are really glad that our blog is read by someone. We have changed the design three times during that time, we´ve changed the size of photos and the wideness of the blog. We´ve improved it a bit but we won´t stop because we don´t do it only for ourselves but also for our readers. The post Love jewelry was shown more than one hundred times and belive me I´m very glad about it. We have also noticed that you like outfit posts. :) And those ones will appear here very often because I´m also intrested in them. We also have a lot of things to improve the blog to its first birthday. I hope weĺl manage it somehow.
+ If you want, you can follow me on fashiolista.
 

Reserved shirt
H&M shorts
Zara heels
Zara handbag
H&M, Reserved rings
Lindex bracellet

Něco co byste na blogu chtěly nového nebo něco, co chcete změnit? Co se vám na blogu líbí a co moc ne? :)
Is there anything new you´d like to see in the blog or anything you´d like to change in it? What do you like and what don´t you like in the blog?
Nat

12 comments:

  1. NEJUZASNEJSII!!))) CHCI TO S limeckeem <33
    xxx

    ReplyDelete
  2. ááh.. opět krásná :) A GRATULUJI!Zasloužíte si víc čtenářů. :)

    ReplyDelete
  3. Nádherný outfit! Moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  4. máš tááák nádherné vlasy!

    ReplyDelete
  5. ach ty kraťásky, kráásně jemňoučké :)))

    ReplyDelete
  6. to tricko je strasne roztomilý )))

    ReplyDelete
  7. pěkné :)
    moc se mi líbí ta halénečka.

    ReplyDelete
  8. tričko je opravdu moc hezké a o těch kratasech taky uvažuju =)

    ReplyDelete
  9. lovely blog! i'm definitely a new follower :)

    from, helen at www.thelovecatsinc.com

    ReplyDelete